Станислав Генчев с четири промени в състава за полуфинала с ФК ЦСКА 1948

Локомотив София - Ботев Враца, Станислав Генчев

Старши треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев – планира да направи поне четири промени по състава за първия полуфинал за купата с ЦСКА 1948 спрямо двубоя срещу Лудогорец. При загубата в Разград червен картон получи Селсо Рапосо, заради което е наказан. На дясното крило ща започне Юли Ненов, а отляво Ивайло Найденов. Антонио Вутов, Карлос Франса и Станислав Костов пък ща са най-пряката заплаха за вратата на Даниел Наумов.

Димо Бакалов отново ща остана на пейката. В средата на терена до Мартин Райнов ще се завърне Красимир Милошев, който бе санкциониран за визитата на орлите.

В защита след наказание пък ще се появи Матеус Дуарте Роча, който ще замени Лука Иванов, стартирал от първата минута в Разград.

Станислав Генчев и щабът му са наблегнали върху анализ на играта срещу ЦСКА 1948 за първенството, когато възпитаниците му паднаха тежко с 0:6. Поражението на 3 март предизвика сериозно гнева на феновете на Локомотив София, които ще искат реванш.

Съдийската комисия към БФС повери двубоя на Радослав Гидженов. Главен ВАР ще е Красен Георгиев.

Автор: Тема спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ