Черно море залага на стила от „Армията“ и срещу Лудогорец

ЦСКА - Черно море, Илиан Илиев

Черно море ще заложи на стила от четвъртфинала срещу ЦСКА-София, за да стигне до успеха днес срещу Лудогорец. При успеха с 2:1 на “Армията” главната цел на варненци бе да затруднят изнасянето на топката от страна на домакините. Сега ще опитат да приложат същия подход, но с различни изпълнители. В столицата Илиан Илиев пусна двама тарани – Исмаил Иса и Атанас Илиев, срещу тримата централни бранители на армейците. И ходът му сполучи.

Илиан Илиев ще държи тимът му да бъде изключително агресивен в домакинството на разградчани. Той е убеден, че само със здрава преса играчите му ще принудят съперника да греши.

По традиция в домакинството си моряците залагат на висока преса. Така ще бъде и срещу Лудогорец. По ирония на съдбата последното поражение на Черно море тази пролет бе именно от разградчани. На “Хювефарма Арена” те водеха с 2:1 след края на първото полувреме. В заключителния четвърт час обаче се пропукаха и с два гола на Кирил Десподов домакините стигнаха до успеха. Черно море знае как да вкара на Лудогорец. Въпросът е да не допусне попадения, защото и през есента на “Тича” също загуби с 2:3 от този противник.

Автор: Тема спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ