Шефът на съдиите бе видян да гледа мач от Трета лига

Пресконференция, Виктор Кашай

Горнооряховският “Локомотив” взе важна победа срещу другия отбор от топ 4 “Вихър” (Славяново) с 1:0. Попадението падна още през първата част, когато в 21-ата минута Даниел-Виктор Кънчев отправи удар отдалеч, топката отиде към намиращия се пред вратата Димитър Байдаков, който я спря и я прати в мрежата.

В челото “Бдин” поведе с 58 точки, втори са мездренци с 56, а трети “Локомотив” (ГО) с 53, но имат и отложен мач срещу “Етър-2”.

Мачът на „Локо“ с „Вихър“ бе наблюдаван от шефа на съдиите към БФС – унгареца Виктор Кашай. Срещата бе използвана и да се обяви кампания в подкрепа на бившия вратар на „железничарите“ Пламен Колев, който наскоро бе диагностициран с онкологично заболяване.

Беше организиран пункт за дарения, а всеки който желае да помогне може да го направи чрез банков превод на следната сметка на името на Пламен Петков Колев: Банка ДСК IBAN: BG81STSA93000024234179 BIC: STSABGSF.

Автор: Кота спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ