ЦСКА и държавата връщат обратно 20 декара към Борисова градина

7 Dni Sport24.04.2023
Стадион "Българска армия",

Управителят на ИПА – архитектурното бюро, работило по проекта за реконструкция на стадион „Българска армия“ в последните месеци – Цветан Петров, разкри интересни подробности. Той сподели, че ще бъдат върнати обратно 20 декара към парк „Борисова градина“.

„За нас също е един голям ден. Имаме голям ентусиазъм! Ние работим по проект, който е реконструкция. Всичко, което е ново, се изгражда в рамките на съществуващото съоръжение.

ЦСКА и държавата ще върнат обратно 20 декара към парка. Това ще върне нормалното движение в Борисова градина. Доста от връзките и алеите са прекъснати в момента. Надяваме се новото съоръжение да подобри състоянието на Борисова градина не само по време на мачовете, а и по принцип.

Премахвайки тренировъчните игрища пред стадиона, ще насадим дървета. Пространството пред стадиона трябва да бъде място, където всички да се забаявляват и да прекарват свободното си време“, заяви Петров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ