Ивайло Петев с проблеми в защитата си преди мача с Черно море

7 Dni Sport24.04.2023
Лудогорец - Спартак Варна, Ивайло Петев

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има сериозни главоболия в защита преди важните две срещи през тази седмица. Утре от 18:30 часа орлите приемат Черно море в първи полуфинал в турнира за купата на България.

В неделя от 20:15 часа пък гостуват на ЦСКА в пряк сблъсък за първото място в шампионата.

Както е известно, контузени в отбраната на Лудогорец са капитанът Антон Недялков и Дени Групер, който преди няколко дни претърпя операция, като това налага зимното попълнение Пипа да действа отляво на ариергарда. Сега обаче Петев има проблеми, свързани и с центъра на защитата. Наказан за мача с Черно море е Франко Русо, получил петия си жълт картон за сезона срещу Локо София.

Испанецът натрупа официалните предупреждения за само 8 мача, след като се присъедини към тима през зимата. Така срещу варненци Петев ще трябва да използва двама измежду Пластун, Терзиев и Вердон, който обаче също е застрашен от санкция, като има 4 жълти картона и може да пропусне гостуването на ЦСКА. Както е известно, трайно контузен е и централният бранител Диниш Алмейда.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ