Наш трансферен хит разкри какви са шансовете му за титуляр в Ден Бош и каза как се е разделил със Славия

02

Един от най-големите таланти в българския футбол – Стефан Велков, бе продаден от Славия на холандския Ден Бош. Велков за първи път говори пред българска медия след трансфера си във втородивизионния тим за начина, по който е станал трансферът му.

„Посрещнаха ме доста радушно, включително треньорски щаб, ръководството и новите ми съотборници. Организацията е на страхотно ниво“, започна Велков.

Бившият защитник на „белите“ разкри дали бе изненадваща офертата от Ден Бош и дълго ли продъжиха преговорите:

„През май месец имах разговори с президента за бъдещето си. Нещата около трансфера се случиха в последните две седмици се случиха, тъй като преди това имах други оферти. Имам нов клуб, от който съм много доволен“, добави новото попълнение на Ден Бош.

Стефан Велков разкри дали пасва стила на холандския клуб спрямо неговия:

„Много искат да изнасят и разиграват топката по доста интересни рискови начини, но всички момчета се опитват да играят. На 18 август започва първенството и ако показвам формата, ще играя. Треньорът ще си прецени“, сподели Велков.

Стефан Велков сподели и по какъв начин се е разделил със Славия:

„Ръководство ми позволи да тренирам до последния ден наравно с отбора. Не играх официални мачове, но подкрепях тима. Пристигнах в сряда сутринта, в четвъртък минах медицински прегледи, подписах и ме представиха“, каза Велков специално за предаването „Спорт в обектива“ по Канал 3.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ