Истината за „двойката на хаоса“ – Петър и Радина Бразцикови от „Един за друг“, шампионите, които си тръгнаха преди финала

7 Dni Sport22.04.2023
Screenshot 2023-04-22 at 10.19.06

Лидерите в генералното класиране Радина и Петър станаха поредната двойка, която се сбогува с романтичната надпревара „Един за друг“. Семейството от София допусна грешка в изпитанието за двойки, а после и в играта за спасение, което ги изправи на елиминация срещу близките им приятели Габриела и Десислав. Въпреки че младежите се бориха за одобрението на останалите участници за трети път, те получиха три прегръдки, а Радина и Петър – само две.

Предизвикателството за двойки издигна партньорите високо над земята, на нестабилен мост, по който трябваше да преминат. Целта им беше да изберат по шест позитивни и шест негативни твърдения за тях, посочени от останалите участници. С 11 точни попадения изпитанието и паричната награда спечелиха Димана и Христо, а титлата „Супердвойка на седмицата“ отиде при Кристина и Артьом.


Радина и Петър Бразцикови с ефектна снимка на една от своите многобройни почивки по света.

Привилегията на семейството от Бургас им позволи да разменят една от номинираните двойки, а изборът им падна върху Виктория и Георги.

Четири двойки се впуснаха в битка за спасение – Радина и Петър, Виктория и Явор, Габриела и Десислав и Александрина и Иван. С булчински рокли и официално костюми, участниците подреждаха парчетата на голяма торта, която да изкачат. Във втората част от състезанието те трябваше да наредят правилно сложен пъзел с изображението на всички останали в предаването двойки. Най-бързи бяха Виктория и Явор, следвани от Сани и Иван.


Красива коледна снимка на Радина и Петър, които лично са я споделили в официалния им Инстаграм акаунт.

Защо Петър и Радина успяха да си навлечат много хейтъри с участието си във формата „Един за друг“?

Инфлуенсърската двойка Петър и Радина от „Един за друг“ успяха да си създадат десетки врагове извън пределите на забавното шоу. Семейната двойка от столичния Люлин дадоха заявка, че ще бъдат една от двойките на финал още в самото начлао.

Петър и Радина обаче бяха определени за една от най-неприятните двойки в шоуто този сезон. Причината за негативната реакция срещу семейството, е тяхното поведение, смятат фенове на шоуто. „Гледам това предаване от сезон 1 и за първи път има двойка ,която ми е толкова противна,(Радина и Петър) създават само интриги, злобни са ,за първи път има коалици… те ще ме откажат да гледам предаването“, пише бясна потребителка.

„Опитват се да играят някаква тяхна си игра, тези двамката, Радини и Петър, само че отстрани всичко се вижда много по-ясно и стратегията им прозира. Вижда се колко са злобни и долни. Не виждам какъв беше проблемът, че Арти го победи, доказа се в тази игра, че е по-добрият от двамата. За каква хвърлена ръкавица говори, какви пет лева. В живота се случва и да загубиш не може винаги да си най-добрият“, пише друг потребител, визирайки едно от култовите предизвикателства в „Един за друг“, в което Петър загуби

„Радина и Петър започват да си показват лошотията. Толкова ги е страх от Криси и Арти,че сами се дънят…“,

„Първият сезон в който да има отблъскваща двойка и то с такива грозни коментарчета, визирам Радина и Петър! Доста са антипатични и самовлюбени“, гласят още мнение във Фейсбук. Има потребители, които не виждат проблем в поведението на двойката от Люлин, критикувайки повече пък Арти и Криси Дончева.


Снимка на влюбената двойка на една от ваканциите им, които са запечатали с доза креативност.

Феновете на шоуто пък сложиха прякора „двойката на хаоса“ на Радина и Петър.

Коментарите след като именно тази двойка отпадна от надпреварата за голямата награда буквално започнаха да валят.

„Време беше! Нищо лично – просто ме дразни тяхното отношение към другите двойки… поне на мен ми изглежда надменно… не зная – може и да не съм права но така ми изглежда… а иначе – нека да са живи и здрави и все така да се обичат и подкрепят извън живота във вилата!“, пише Надя Ангелова Исова.

„Виктория на Явор не остана доволна, но аз съм съгласна с коментара на Викси и Жоро, че когато някой ти е близък го спасяваш без значение колко пъти е бил пред телевизора.“, казва пък Дарина Христова.

„Аз не мога да повярвам! Хем си мислих че Викси и Жоро няма да ги подкрепят, хем че няма да ги оставят да си тръгнат и ще направят така нещата че да останат. Изненадана съм и то приятно! В началото ми харесваха, после с тази „социална игра“ и надменното им поведение ме дразнеха. Факт е обаче, че бяха силна двойка!“, споделя Мария Папазова.

„“От тук нататък, всяка игра ще е удоволствие „Кристина. И това, ако не е злоба…“, припомня Петя Александрова.

„Нарочно го напрахихте. Изгонихте една от най-силните двойки, за да могат вашите протежета да играят спокойно.“От тук нататък, всяка игра ще е удоволствие „Кристина-това е най-злобното изказване. Не мога да повчрвам,че Иван и Сани са били по бързи. Браво Ради и Пепи- вие имате страхотно семейство и сте един за друг. Никой досега не каза толкова добри думи за другите.“, анализира Мери Йорданова.


Кадър от ваканция на влюбената двойка в Закинтос, Гърция, към която добавят и подробна информация.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ