Даниел Моралес: Илиан Илиев е един от тримата, на които викам „шефе“

Левски - Ботев Враца, Даниел Моралес

Илиан Илиев е сред тримата треньори, които Даниел Моралес нарича “шефе”. Това призна самият той.

Няма да забравя как Илиан ми подаде ръка през лятото на 2005 година, когато бях останал без отбор, след като договорът ми с Локомотив Пловдив изтече. Той ме попита дали съм съгласен да дойда да играя във Варна и аз приех”, обяви Моралес.

За съжаление още във втория мач със Славия на „Тича”, към края на първото полувреме, скъсах връзки на коляното и се възстановявах 6 месеца. През февруари след първия пролетен кръг Илиан напусна и дойде Ясен Петров. Оттогава обаче на Илиан му викам – „шефе”. По същия начин се обръщам и към Ясен и Херо. Ще ми е приятно да се видя отново с шеф Илиев във Враца в петък, но за 90 минути всеки от нас ще гони професионалните си цели”, допълни Моралес. Тимът му е в серия от четири мача без победа. А дори след 1:8 от Лудогорец се заговори, че той е подал оставка. Треньорът обаче обяви, че не е имало подобен ход от негова страна, а просто е имал разговор с ръководството на тима относно бъдещето на отбора. На този етап се смята, че шефовете стоят твърдо зад него.

Автор: Мач Телеграф


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ