Станислав Генчев прави три промени за гостуването на Лудогорец

Локомотив София - Пирин Благоевград, Станислав Генчев

Треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев – ще направи три рокади по състава си за гостуването на Лудогорец. 42-годишният наставник няма да може да разчита на наказаните Матуес Дуарте и Красимир Милошев, което ще наложи разместване на играчите. Той отново ще се довери на схема 3-4-1-2.

Липсата на бразилеца в защитата ще бъде покрита от Божидар Кацаров, който ще си партнира с Алан Диас и Давид Малембана. Мястото на българския полузащитник ще бъде заето от завръщащия се от наказание Ивайло Найденов, който ще играе редом до Мартин Райнов. Като халф-бекове ще действат Юлиан Ненов и Бруно Франко. В нападение ще си партнират Станислав Костов, който ще замени Димо Бакалов, и Карлос Франса, а малко зад тях ще бъде Антонио Вутов.

Отново на резервната скамейка ще бъде оставен Селс Рапосо, който ще напусне железничарите след края на сезона. Станислав Генчев няма да може да разчита на трайно контузените Марио Петков и Каду Дурвал.

Aвтор: Тема Спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ