„Сините“ официално обявиха старта на Бизнес клуб „Левски“, имат цел

7 Dni Sport21.04.2023
Даниел Боримиров,

На специално събитие в столичния Гранд хотел Милениум София бе даден официален старт на Бизнес клуб „Левски“. На него присъстваха председателят на Управителния съвет Борислав Георгиев, мажоритарният собственик Наско Сираков, членът на Надзорния съвет на Венцислав Димитров, председателят на Управителния съвет на Даниел Боримиров и учредители на Фондация „Спорт в България“, написаха от клуба.

Гости на откриването бяха хора от бизнеса, пред които бяха представени възможностите за участие в клуба и стратегията му.

„Целта е да се формира общност от компании и успешни предприемачи, които искат да подкрепят ПФК Левски. Сред каузите на Бизнес клуб „Левски“ е да помогне на Левски да се справи с изплащането на задълженията към Националната Агенция за приходите. Но не само. Бизнес клубът ще подкрепя и финансира отбора по отношение на развитието на спортно-техническата част, детско-юношеската школа, маркетинговата и административната му дейност“, обясни председателят на Бизнес клуба Борислав Георгиев.

Той уточни, че новата организация обединява предприемачи и фирми, чиято кауза е да помагат на футболния клуб.

„Принадлежността към Бизнес клуба носи престиж на включилите се в него, защото са водени от безкористното желание да допринесат за съхраняването на идеята „Левски“, като споделят ценности и спортна страст със свои съмишленици“, допълни Георгиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ