Разговори на най-високо ниво в управлението на ЦСКА, има решение за Саша Илич – той е уведомен

7 Dni Sport20.04.2023
Screenshot 2023-04-20 at 11.23.21

Старшията на ЦСКА – Саша Илич продължава да се ползва със същото голямо доверие от висшото ръководство на клуба. Тази информация идва, за да успокои всички фенове и настроения около „червените“ след двете грешник стъпки в последните три мача на „червените“. Загуба от Черно море за Купата на „България“ и равенство срещу Левски във Вечното дерби за първенство. Равносметката е отпадане от турнира даващ възможността за най-краткия път до Европа във фазаата на 1/4 финалите и стопяване на преднината на отбора на върха от 4 на 2 точки.

От своя страна Саша Илич подготвя промени в стартовия състав, който ще излезе срещу Пирин Благоевград. Илич иска да види реакция от своите момчета и категорична победа в Благоевград, преди да дойде време за директния сблъсък срещу Лудогорец на стадион „Българска армия“.

Някои от промените в стартовия състав ще дойдат от това, че играчи като Густаво Бусато, Юрген Матей, Джонатан Линдсет и Станислав Шопов са застрешени от наказание заради натрупани жълти картони.

Това е шанс Илич да даде поле за изява на други играчи. Жеферсон Телес също няма да играе срещу Пирин Благоевград.


Кадърът на Саша Илич е от 2019-та година в съблекалнята на Партизан Белград, клуб на който той е легенда.

Снимка: Официален Инстаграм профил на Саша Илич


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ