Венцеслав Стефанов: Време е да Ви кажа истината за изпусната дузпа на Ивелин Попов, това е срам

7 Dni Sport19.04.2023
ЦСКА - Левски, Ивелин Попов, Густаво Бусато

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира остро пред колегите от „БЛИЦ“ поведението на Ивелин Попов след мача ЦСКА – Левски (0:0). В неговия край опитният футболист пропусна дузпа за „сините“, а после се държа надменно пред телевизионните камери.

„Аз уважавам това момче. Той е един от малкото българи, които играха в дербито. Оставил е следа във футбола ни. Но не ми харесва поведението му, отношението му. Абе, Ивелине, пропуснал си дузпа, дръж се малко по-възпитано. Бъди човек, не стъпвай на въздушна възглавница, че като изпусне, може да си строшиш главата. Дръж се добре, за да гледаш след това хората право в очите“, изригна Венци Стефанов.

„Но всеки, който отиде в Левски, става такъв. Самочувствието им е приповдигнато. Мислят си, че са над всички и всичко и че всичко им е позволено“, добави бате Венци.

„Но най-притеснителното е, че нещото, наречено дерби, започна с 18 чужденци. Без нито един българин в състава на ЦСКА. Това е гавра с българщината. Престъпление с българщината. Нямаше никакъв футбол. 18 небледолики момци кюскаха топката. Четиримата българи в синьо им пригласяха. Ще извинявате, но тези 22-мата тичаха на терена като магарета, но в същото време са с претенции, че са извънземни. Безкрайно съм разочарован.

Как ще печелиш титла у нас и как ще играеш после в в Европа с такива некадърници. Това е гавра с футбола. Нямат място тук, камо ли в европейския футбол“, завърши Венци Стефанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ