„Стига за тази Андреа, да Ви кажа правичката сина на Кубрат Пулев е планиран преди 7 300 дни.“

7 Dni Sport18.04.2023
Screenshot 2023-04-18 at 14.05.29

Второто дете на Кубрат Пулев – Спартак, което се роди през февруари тази година, е било планирано преди повече от 20 години, макар и в главата не на Кубрат, а на неговия баща Венко.

„Баща ми много е искал да има момчета и да ги направи боксьори. Да, ама му се раждат четири момичета. Накрая си казва: ще пробвам за последно. И тогава се раждам аз. Тогава той избира моето име – Кубрат“, разказва Кобрата.


Андреа поздравявва Кубрат Пулев след победа на Кубрат Пулев на ринга в зала „Арена Армеец“.

„След мен се ражда брат ми. И баща ми го кръщава Тервел. Тогава мечтата на баща ми е била да има трима сина, да бъдем трима братя: Кубрат, Тервел и Спартак. Но майка ми му отказва. Ето, че Спартак все пак се появи и е тук, щастлив съм, че така съм сбъднал макар и чрез мен онази мечта на татко“, споделя Кубрат Пулев.

Припомняме, че най-напред Кобрата стана татко на прекрасно момиченце.

„Винаги съм искал момчета. И си казвах: Господи, нека да имам синове. Стана обаче така, че първо ми се роди дъщеря. Първоначално бях резервиран, но благодарен, че ми се е случило. А сега, сега тя просто ме топи. Топи ме. Чувството е уникално, толкова силно ме зарежда.“


Кубрат Пулев в стилен костюм заедно със своя антураж и треньора си на ринга Ули Вегнер.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ