Георги Илиев – Майкъла: Искам да Ви кажа истината за един симпатичен дузпаджия от Вечното дерби

7 Dni Sport18.04.2023
ЦСКА - Левски, Ивелин Попов, Густаво Бусато

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде мнението си пред колегите от „Спортал“ за вчерашното дерби с Левски, завършило 0:0 на Националния стадион „Васил Левски“.

Бизнесменът призна, че не е останал никак доволен от показаното от футболистите на Саша Илич, а наред с това похвали привържениците от сектор „Г“.

„Феновете на ЦСКА – на топ ниво! Това е ЦСКА! Те знаят какво е ЦСКА! На терена беше едно нищо. Плахи, страхливи, смачкани. Не може 90 минути да нямаш един удар. Това какво е?! Няма го шампионският манталитет в отбора.

Да излезеш в дербито с Левски без нито един българин, не е сериозно. Това говори за българския футбол въобще. Няма ли поне четирима-петима българи в отбора, няма ли лидери, нищо не става. Дошли в България за заплата, по смисъла за временното пребиваване.

Стана по-малкото зло – равен вместо загуба. Добре че Топчо като Мъри сбърка дузпаджията. Слаб мач и един симпатичен дузпаджия. Не може да играеш без самочувствие – тези момчета знаят ли фланелката на кой отбор носят! Те излизат ли по улиците на София? Или се притесняват. Да те разпознаят хората и да кажат: „това са футболисти на ЦСКА“. Биеш Левски, биеш после Лудогорец и край – капарираш титлата още преди петте плейофа. Това са важните мачове на ЦСКА в първенството.

Въпреки всичко оставам оптимист. Мен не ме е страх, защото имам самочувствие – ставал съм шампион с ЦСКА, елиминирали сме европейски шампиони. Сега ще бием Пирин (Благоевград), а след това ще ударим и Лудогорец, ще го отнесат те. „Армията“ ще се напълни и ще ги победим“, каза Майкъла.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ