Хосе Кордоба пропуска и мача на Левски срещу Берое

7 Dni Sport18.04.2023
Левски - Ботев Враца, Вандерсон Цунами, Хосе Кордоба

Централният бранител на Левски Хосе Кордоба ще бъде под въпрос и за следващия двубой на „сините“.

В неделя те посрещат Берое от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Мускулната травма на защитника се оказа по-сериозна и той не игра във Вечното дерби. Вчера той пропусна за първи път двубой в първенството.

Панамецът бе играчът с най-много минути за „сините“ от началото на сезона и бе на терена във всичките 25 срещи преди тази с ЦСКА. Общо през кампанията има 31 срещи в турнирите. Извън сметките за вчерашния мач бяха още Илиан Стефанов, Кристиан Димитров и трайно контузения Билал Бари.

Отсъствието на Кордоба преди двубоя с „червените“ бе прието като голям удар за временния треньор Елин Топузаков, но Келиан ван дер Каап се справи отлично със задачата си и показа, че може да се разчита на него. Вчера панамецът бе на трибуните на стадион „Васил Левски“, а там бяха и емисари на различни европейски отбори. Един от тях бе представител на нидерландския гранд ПСВ Айндховен.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ