„Фен съм на Лудогорец, но навръх рождения ден на К.Д. ще кажа за греха му към ЦСКА и защо така го мразят“

7 Dni Sport18.04.2023
Кирил Домусчиев,

От Фейсбук профила на Илиан Флоринов – фен на Лудогорец:

„Фен съм на Лудогорец. С вас повечето, които ще прочетете тези думи от моята стена се познаваме лично и от стадиона, там не сме милиони, както се тупат в гърдите, че са „сини“ и „червени“, но сме достатъчно и сме много верни. Винаги ме е дразнело, че ни обиждат и слагат под общ знаменател с хора, които използват агитката ни, защото е модерно да си от шампиона, но не това искам да кажа и напиша в това си четиво.

Кирил Домусчиев има рожден ден. Собственикът, който ни изведе на ново ниво и заради, който ние имаме 11 поредни титли и се гордеем с това си постижение. Съвсем скоро искаме, да бъдат 12, ще се постараем затова.

Искам да използвам повода, да напиша защо ЦСКА мрази по този начин Кирил Домусчиев. Причината е, че той е искал да направи всичко това, което е направил в Разград в София. Бил е член на управителния им съвет, те обаче са опитали, да го учат на бизнес и той се ядосал и си е тръгнал. Това е причината, те са изгонили златната си кокошка, а сега го мразят. Искам да изкажа уважение към Г-н Гриша Ганчев, че помага на ЦСКА. Без силни Левски, ЦСКА и Лудогорец няма как да има футбол в България. Желая честна битка за титлата и по-добрия да победа т.е ние“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ