Александър Томаш: В подобни мачове младите прегарят, липсва ни скамейката

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Александър Томаш

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след поражението на тима с 1:2 от Черно море в сблъсък от 26-ия кръг на efbet Лига.

В началото на мача имахме колебания, но след това през първата част контролирахме събитията. Получихме гол след хубава индивидуална акция. Преломният момент беше дузпата. Поемам вината. Не обвинявам Митко. Този, който не бие, той не изпуска“.

На полувремето се опитах да успокоя футболистите, но агресията и желанието за победа на Черно море беше повече. Трябва обаче да направим всичко възможно, за да сме в шестицата“, заяви Томаш.

„Доста пъти, когато получим гол, виждам реакция, която не трябва да е такава. Днес мисля, че реакцията беше добра след първия гол, но агресията им ни пречупи през втората част“.

„Имаме много млади играчи в защита и днес трябваше да ги съхраня, за да гоним своите цели. Затова смених тактиката. Трябва да сме реалисти. Целта ни е да сме в Европа. В подобни мачове младите прегарят. Липсва ни скамейката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ