Саша Илич: Кръстаич взе горещия картоф, българите са като нас, очакват резултати за една нощ

7 Dni Sport17.04.2023
България, Национален отбор по футбол, Младен Кръстаич, Иван Иванов - Русия

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира назначението на Младен Кръстаич за национален селекционер на България.

„Кръстаич взе „горещия картоф“. Българите са като нас, очакват резултати за една нощ“, сподели Илич в интервю за сръбското издание „Журнал“.

„Кръстаич подмлади състава с намерението да създаде отбор, който да бъде заедно дълги години. Не получава много помощ. В клубове има много чужденци. Вярвам, че Кръстаич ще свърши добра работа начело на България“, добави треньорът на ЦСКА.

Саша Илич коментира и завръщането на Люпко Петрович в Литекс: „Чух се с Люпко. Той е страхотен треньор и е много уважаван в България. Той е един от малкото, работили в трите най-големи български клуба ЦСКА, Левски и Литекс. С Литекс спечели купата през 2004 година, а сега целта му е да остави отбора във Втора лига. Не се съмнявам, че ще успее да го постигне.“

В щаба на Саша Илич в ЦСКА са още Милорад Пекович, Величко Капланович, кондиционният треньор Дарко Обрадович и анализаторът Боян Милинкович: „Ние сме обречени един на друг. Прекарваме много време заедно. Заедно сме и в свободното си време, когато нямаме мачове. Говорим много за футбол. Никога не си даваме почивка от футбола.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ