„Знам истината за бебето на Камелия, повече глупости не ми се слушат, затова си отварям устата“

7 Dni Sport17.04.2023
Screenshot 2023-04-17 at 8.08.10

Родната попфолк легенда – Камелия вчера съобщи много щастлива новина, че семейството ѝ има нов член, който изпълва къщата им с щастие и много любов. Тя дори използва по-силни думи, като написа:

„Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше ВСИЧКО…“.

Вестта обиколи социалните мрежи за много кратко време и обедини млади и стари в една голяма радост. Обаче имаше и такива, които веднага започнаха с интригите и глупостите под оригиналната публикация на щастливата майка. Именно това е провокирала текста, който сега ще публикуваме с автор Никифор Иванов.

„Радвам се много за щасливата вест, коят Камелия реши, да сподели с цяла България. Още повече се радвам, че над 90% от хората пишат положтелни слова и се радват заедно с певицата, но не мога да си замълча и реших „да нашамаря“ тези, които пишат глупости и търсят под вола теле, както се казва в една хубава родна поговорка. Откъде дошла, ама как било дошло, това не било възможно, тя била на еди колко си години. Вие сериозно ли бе? Такова дъно ли удара народа ни като масово общество. Трудно ли е да се зарадваш и да напишеш две думи с положителен характер на певица, като Камелия, която се знае от малки до големи. Стига, дъното сме го ударили, сега надолу ли искате да копаете? Противно е. Ками знам, че част от тази злоба ще ти се мерне пред очите, хвърли я в коша и се радвай на чудесното си бебе.“, пише въпросния потребител в социалните мрежи.

Текста му е събрал огромно одобрение и положителни коментари.


Красивата Камелия на поредното си участие, в което пее добре познатите си хитови песни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ