Талант на Черно море: Благодаря на феновете за подкрепата, надъхаха ни да вземем трите точки от дербито

Марин Петков

Един от най-обещаващите млади таланти в дубъла на Черно море Марин Петков говори пред Спортал за драматичния успех над градския съперник Спартак (Варна) II с 2:1. С 13 попадения той е най-добрия стрелец за втория отбор на „моряците“ и често тренира с представителния тим.

Влязохме добре в мача , но след няколко пропуска допуснахме гол след едно неразбирателство. Мисля, че нашата агресия към края ни се отблагодари. С оглед на създадените положения и желание за победа в дербито, заслужено спечелихме.

И тук, от името на моите съотборници, трябва да кажа едно голямо благодаря за страхотната подкрепа на нашите фенове, без които едва ли щяхме да спечелим.

Хубаво е, че не се поддадохме на напрежение и провокации, които винаги изобилстват в такива дерби срещи. Не спряха да пеят от първата до последната минута… Чудесна хореография!

Това много ни надъха да се борим докрай за трите точки в дербито. В личен план съм амбициран да тренирам много упорито, за да заслужа и място в представителния тим„.

Снимка: Официална фейсбук страница на Черно море


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ