Човек на Слави Т. Трифонов: Не е моя работа, но ще кажа истината за подмолния план, който активираха в Левски

7 Dni Sport15.04.2023
Слави Трифонов,

Популярният актьор и голям привърженик на Левски Камен Воденичаров даде своето мнение преди дербито с ЦСКА.

Звездата от „Ку-Ку“ и „Каналето“ смята, че предимството преди мача е на страната на „червените“.


Камен Воденичаров е фен на Левски, той винаги, когато има възможност подкрепя любимия си отбор.

„Очаквам играчите да са мобилизирани и да излязат за победа с цялата яснота, че това е най-добрият изход от срещата. Няма на кого да разчитат освен на сегашното треньорско ръководство в лицето на Елин Топузаков и на себе си. Тук вече няма кой да ги защитава, навива и бута. Предимство има червеният клуб с това, че са лидери в класирането и са близо до шампионската титла. Показват добри игри в последните мачове и като цяло предимството е на тяхна страна.

Ключовото за успеха в понеделник ще е характерът на футболистите на Левски! Всичко зависи от тях. Няма как да не се отразят всички събития в Левски на играчите. Въпросът е да се отразят мобилизиращо! Много е тъжно това, което се случва с любимия ни клуб. Някой като че ли нарочно иска да се раздели една огромна общност, която единствено в България действаше по добър начин, силно и заедно. Сега и тази общност е разделена. Планът за тоталното разделение в държавата стигна и до Левски.

Стомната се счупи и сега всички трябва да излязат напълно спокойни и необременени с очаквания. Няма да се успокои обстановката в клуба. Ще бъде една хубава вечер, ако се спечели, но на другия ден проблемите ще останат и ще се точат доста дълго. Най-големият коз на Топузаков е това, че е притиснат до стената“, заяви телевизионният водещ пред „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ