Германски клубове се прицелиха в титуляр на Локо София: Искаме го

7 Dni Sport14.04.2023
Локомотив София - Септември София,

Селекционерът на Гамбия Том Сенфие е заявил, че ще пътува до София, за да наблюдава изявите на титулярния си вратар Бабукар Гай, който подсили Локо София през зимата и впечатлява със стабилните си изяви тази пролет. Белгийският специалист можеше да дойде в България още преди седмица за дербито на „Герена” с Левски. Сонко Сундберг обаче бе наказан за срещата, а той е друг титуляр в състава на Сенфие, който представлява африканската страна, макар да е роден в Швеция.

Защитникът също ще бъде наблюдаван на живо в двубой от родната Първа лига.С титулярното си място в Локо Софи Гай вече е предизвикал на интереса на няколко клуба от родината си – Германия.

От тях има и представител на Втора Бундеслига. Собственикът на “железничарите” Иван Василев по принцип е готов да преговаря за своя играч при конкретна оферта.

Бабукар е роден в Билефелд и е израснал в школата на Арминия, а след тона има периоди във Ватеншайд, втория отбор на Щутгарт и Рот Вайс Кобленц. В момента стражът е оценяван на минимум 100 000 евро. Именно предвид евентуален трансферна Гай през лятото в „Надежда” искат да задържат Александър Любенов.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ