Удар за Любо Пенев, отново няма да може да разчита на голмайстора на тима

Хебър Пазарджик, Любослав Пенев

Хебър гостува днес на стадион “Христо Ботев” във Враца от 17:30 часа на Ботев. Срещата може да бъде наблюдавана и по Диема спорт. Мачът е от голяма значение и за двата отбора, които са разделени от две места и седем точки в долната половина на таблицата за временно класиране, десет кръга преди края на шампионата.

Треньор на Хебър – Любослав Пенев – получи неприятен удар преди срещата. Той отново няма да може да използва голмайстора на отбора Арсенио Валпорт. От началото на седмицата стрелецът поднови тренировки с отбора, но все още е далече от нужната кондиционна форма.

Добрата новина за Любо Пенев и щаба му е свързана със завръщането в групата за мача на бившия словашки национал Робърт Мазан, който изтърпя наказание от една среща.

Самостоятелно все още тренира Богомил Божуркин, а Ивайло Михайлов ще започне да прави това най-вероятно след великденските празници. Очакванията са за мача с Ботев Любослав Пенев да направи някои промени в основните звена на отбора, за да ги освежи след отминалия двубой с Черно море, който беше преди само четири дни.

Отново от Община Пазарджик и клуба организират транспорт за феновете. Автобусите за Враца ще потеглят в четвъртък, 13 април, в 12:30 часа от стадион “Георги Бенковски”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ