Легенда на Левски: Няма нужда от треньор от чужбина, Мъри трябваше да си тръгне след мача с ЦСКА

7 Dni Sport13.04.2023
Левски - Локомотив София, Отбор

Легендата на Левски Михаил Вълчев коментира случващото се на “Герена” пред „Мач Телеграф“.

Той говори и за предстоящото дерби с ЦСКА, за което е сигурен, че „сините“ ще успеят да победят. Бившият нападател, разбира се, започна с напускането на Станимир Стоилов.

„Наско сподели, че може Стоилов да остане в Левски цял живот, но той е взел своето решение. Да, Мъри върши много работа, но след като не желае вече да води отбора, ще трябва да се справят и без него. Мисля, че той можеше да си тръгне след мача с ЦСКА, а не преди него. Това е моето мнение“, заяви Мишо Вълчев.

Според него напускането на Стоилов няма да доведе до срив: „Не би трябвало това, което се случи, да окаже сериозно влияние върху футболистите и те да не могат да играят на терена. Те са професионалисти и тези неща не бива да ги интересуват. Трябва да играят така, както го правеха досега под ръководството на Стоилов.

Те могат! Трябва да се доказват на полето и да играят за себе си, за феновете и за Левски!

Сега Елин Топузаков ще ги води. Явно това е решението на този етап на Сираков. Дали е точно или не – ще разберем. Независимо какъв е изхода от мача с ЦСКА не бива да обвиняваме Топчо за нищо“, отсече Мишо Вълчев.

По думите му не трябва да се търси треньор от чужбина за Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ