Тити Папазов набързо върна чалгата при сините

7 Dni Sport13.04.2023
Тити Папазов,

Стана някак неусетно, но чалгаджийницата започна да се връща на стадион „Георги Аспарухов“ преди около два месеца. Дали е съвпадение, че точно тогава Наско Сираков е съобщил на Станимир Стоилов, че ще махне Иво Ивков, което почти автоматично е означавало раздяла и със самия Мъри, но през този период от време чалгата отново залива синьото пространство.

Изпълненията на тема футбол от устата на певеца Константин, но не онзи, а Папазов са си чиста проба попфолк, но не от съвременния, а онзи ранния от зората на демокрацията, от времето на „Тигре, тигре“ и „Радка пиратка“.

Всяка проява на Тити в ефира или онлайн пространството на тема футбол е турбо кючек. Оправи баскетбола, не спира да оправя и футбола.

Естествено, че тези изпълнения могат да бъда пресечени или в най-лошия случай минимизирани. От продуцента, как от кого?! А кой е продуцентът?! Наистина е жалко, ако Сираков си мисли, че кречеталото Папазов му прави някаква услуга.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ