Хандбалният клуб Шумен 61 организира безплатно пътуване до суперфинала в първенството за своите фенове

хандбал

Хандбалният клуб Шумен 61 организира за феновете си безплатно пътуване до Велико Търново за предстоящия мач от суперфинала в първенството при мъжете срещу Локомотив (Горна Оряховица), съобщиха от клуба в областния град.

Автобусът, с 49 места, ще отпътува от Шумен на 14 април, в 12:30 часа като желаещите да пътуват ще трябва да се съберат малко по-рано пред сградата на общинската администрация в града, след като предварително са се записали на тел. 0899 122 699. Записването ще продължи до запълване капацитета на автобуса.

Втората среща за златните медали в националното първенство по хандбал при мъжете между Шумен 61 и Локомотив (Горна Оряховица) е с начален час 16:00 часа. 30 минути след края на мача автобусът ще отпътува обратно към Шумен. За да се качат в него феновете трябва да бъдат пред входа на залата, уточняват от шуменския хандбален клуб.

Шумен 61 поведе във финалната серия в мъжкото хандбално първенство. Защитаващият титлата си отбор надделя над гостуващия Локомотив (Горна Оряховица) с 26:20 (14:14) в първия мач от финалната серия в мъжкото хандбално първенство. Шуменци се стремят към дубъл, след като победиха „железничарите“ и във финала за купата на страната през март и спечелиха Купата на България по хандбал при мъжете.

Снимка: Официална страница на Хандбален клуб Шумен

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ