ЦСКА запозна държавата с проекта за новия стадион

7 Dni Sport11.04.2023
ЦСКА, Пресконференция, Стадион "Българска армия"

От ЦСКА използваха своите социални канали, за да информират, че са запознали държавата вече с проекта за нов стадион „Българска армия“.

Ето написаното от столичани без редакторска намеса:

„ЦСКА запозна държавата с проекта за новия стадион Днес се проведе среща между спортния министър Весела Лечева, Данаил Ганчев, изпълнителния директор на „Спортни имоти Българска Армия“ АД Данаил Димов и представители на ИПА – архитектурното бюро, отговорно за проекта. Бяха показани технически детайли и визуална презентация на съоръжението.

Проектът беше приет изключително позитивно от представителите на държавата. Готови сме да го покажем и на вас! На специална пресконференция на 24.04. от 10:00 ч. в БТА пред представители на медиите ще покажем свършеното дотук пред широката общественост и ще ви запознаем с отдадения екип, който работи неуморно по създаването на новия ни дом. Журналистите, желаещи да присъстват на събитието, могат да заявят своята акредитация до 18.04., като изпратят имена и снимка на валидна журналистическа карта на [email protected].

За нашата родина, за нашите деца.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ