Тодор Янчев ядосан: Имаме претенции да сме голям отбор, не бива така

7 Dni Sport11.04.2023
ФК ЦСКА 1948, Тодор Янчев

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 – Тодор Янчев говори след успеха с 2:1 над Ботев (Пловдив) в среща от Ефбет лига и показа недоволството си от това, че тимът му се е отпуснал в края и е могъл да загуби две точки.

Младият специалист отличи автора на първия гол за своя тим Светослав Диков, който се разписа след едва 16 секунди игра от началото на срещата.

Янчев изрази недоволството си от програмата в шампионата за тази седмица, в която тимът му ще играе със Септември на Разпети петък.

„Наистина можехме да решим мача по-рано. В средата позволихме да доминират. Беше напълно излишно. Имаме претенции да сме голям отбор, не бива да позволяваме такива неща“.

„Качеството на играчите, с които разполагам е доказателство. Светослав Диков днес много помогна и накрая даде на Ивайло Чочев една топка. Това е централният нападател“.

„Георги Русев беше на познатото си ниво. Той може да върши работа на няколко позиции. Мен ми харесва, когато се представя така“.

„Незнайно защо и нашият клуб, и Септември, имаме разбиране с един ден да се отложи мач. Играем на Разпети петък – това не е окей. Септември почива от петък до петък, ние имаме три дни, но това е – такива са правилата“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ