Саша Илич ще може да разчита на Тибо Вион във Вечното дерби

7 Dni Sport11.04.2023
Македония Гьорче Петров - ЦСКА, Тибо Вион

Универсалният футболист Тибо Вион ще бъде на разпложение на треньорския щаб на ЦСКА за предстоящото в понедленик от 17:30 часа дерби с Левски.

Французинът бе заменен принудително още в 30-ата минута на мача със Славия, след като получи тежък удар в областта на ребрата. Заради силната бройка той бе откаран в болница, а прогнозите не изглеждаха добри. В крайна сметка обаче направените рентгенови снимки са показали, че няма счупване, а само натъртване и съвсем скоро Вион ще може да поднови пълноценни занимания.

Вчера наравно със съотборниците си за първи път от повече от месец тренира Иван Турицов, който лекуваше травма в коляното. За последно той бе на терена при победата над Септември (София) в края на февруари. Родният национал също ще може да попадне в групата за двубоя с Левски.

Към момента единственият контузен в състава е Лазар Туфегджич. Сърбинът има разтежение и ще се включи на 100% в заниманията от четвъртък. Сигурно е, че той няма да бъде сред 11-те в дербито.

Днес футболистите на Саша Илич получиха почивка, а от утре започват подготовка за ключовия сблъсък със “сините” по пътя към шампионската титла.

Автор: “Тема Спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ