Старши-треньорът на Марица Пловдив след 9-та поредна титла: Тази е още по-сладка от миналата, защото я спечелихме с млад отбор

340161966_769307951177111_8292180422750350567_n

Старши-треньорът на Марица Пловдив Борислав Крачанов говори след спечелването на 9-та поредна титла.

Емоцията е на доста високо ниво. Радваме се, че успяхме да победим категорично. Смятам, че днес играхме дори по-силно от първия мач в Пловдив и победата е заслужена. Тази титла беше доста по-сладка от миналата година. Бяхме с доста по-млад състав за разликата от миналата година. Трудностите, през които минахме ни дадоха сили, за да стигнем до тази титла. Показахме, че заслужено сме шампиони. Всеки един отбор даваше всичко срещу нас и тези мачове ни помогнаха да израснем. Трябва всички клубове с общи сили да подобрим нивото, за да помогнем и на националните отбори. Надявам се това да стане по-бързо и конкуренцията да се подобри. Ивелина Монова е страхотен професионалист и отдаден на това, което върши. Когато влезе в залата се раздава на макс и показва на по-младите как трябва да се случат нещата. Тя се раздава винаги на максимум и това се видя и в двата финални мача. Предстоят ни разговори с ръководството, за да видим пътя по който ще поемем. Какви ще са целите за новия сезон, за да знаем как да развиваме нещата. Със сигурност съм убеден, че догодина ще бъдем с още едно ниво нагоре във всички показатели. Надявам се всички клубове в България да последват нашите стъпки, за да можем заедно да вървим нагоре“, заяви Крачанов.

Снимка: Официална фейсбук страница на ВК Марица Пловдив


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ