Георги Илиев – Майкъла: ЦСКА ще бие Левски с 2:0 във Вечното дерби

7 Dni Sport10.04.2023
Левски - ЦСКА, Густаво Бусато, Юрген Матей

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде прогноза за предстоящия мач на тима на Саша Илич с Левски.

По-рано през деня стана ясно, че „сините“ ще бъдат водени в дербито от Елин Топузаков, който ще влезе в ролята на заместник на напусналия „Герена“ Станимир Стоилов.

„Снощи слабичко първо полувреме срещу Славия, но в крайна сметка се получи 2:0, колкото и прогнозирах. 2:0, чудесно, три точки, гледаме напред. Прогнозирам такъв резултат и срещу Левски. Бием ги и се приближаваме към титлата. Нищо друго, освен да сме шампиони, няма значение. Трябва да използваме тази дупка, в която влиза Левски след раздялата с Мъри.

Тези техни проблеми и разправии за пари, не ни вълнуват. Това е нещо страшно. Всъщност, ако левскарите търсят добър специалист, това е Кокала. Той последен ги направи шампиони и е момче от „Герена“. Кокала е идеалният вариант с треньор на Левски“, каза Майкъла.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ