Венци Стефанов на посещение на голям европейски клуб. Изгледал „Ел Класико“ на живо

венци_стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е бил на посещение в Барселона миналата седмица, научи ексклузивно БЛИЦ. „Белият“ бос е получил покана от ръководството на европейския гранд най-вече заради факта, че във втория тим на клуба играе Мартин Георгиев.

Венци Стефанов е изгледал на живо полуфиналния реванш за Кралската купа с Реал (Мадрид) миналата сряда. Шефът на Славия явно не беше на късмет, тъй като Барса загуби с 0:4.

На другия ден Венци Стефанов е посетил базата на Барселона, срещайки се с легендата Хосе Мари Бакеро, който е шеф на скаутите на ДЮШ, с Тони Ернандес (помощник на Алесанко на втория отбор и ДЮШ). Също така Стефанов е имал среща и с вицепрезидента на Барса Рафаел Йосте.

По време на визитата си президентът на Славия е бил придружаван от известния мениджър Лъчезар Танев и  сина му Георги Танев, който също е футболен импресарио. Както е известно, двамата живеят и работят именно в каталунската столица.

Разбира се, Венци Стефанов е гледал тренировка на Марто и е провел разговор с него.

Автор: Блиц Спорт

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ