Съдии попречиха на децата на ЦСКА да победят Лион. Въпреки това, те продължават битката турнира

cfb4f2c8b9a143bbbcc0d2bd294a889c.image.960x714

Детският тим на ЦСКА (родени 2012 г.) се класира по безапелационен начин за елиминационната фаза на силния турнир във Франция „CHAMPIONS KIDS“, провеждащ се този уикенд в градчето Могио, близо до Ница. Възпитаниците на треньора Мартин Иванов се представиха много силно в предварителната група, от която излязоха с актив от 5 победи и 2 равни. Съдийско рамо и дузпа в продължението не позволи на нашите да спечелят и директната си среща с фаворита Олимпик Лион. Сблъсъкът завърши 2:2, с което ЦСКА остана на 2-ро място и в неделя продължава битката с най-добрите в т.нар „Шампионски поток“.

Турнирът е един от най-престижните в страната, а в тазгодишното му издание, освен най-добрите школи на френските грандове, личат имената на испанските Бетис и Севиля, на португалските Бенфика и Спортинг Лисабон, както и на белгийския Брюж и швейцарския Лозана. Даден е шанс и на по-малки академии, а общо участниците са 64 на брой, разделени в 8 групи, като формациите са съставени от 7+1 футболисти.

Снимка: Официален сайт на ЦСКА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ