ЦСКА ще възстановява аванса си на върха в гостуване на намиращия се в криза отбор на Славия

ЦСКА - Славия, Амос Юга

ЦСКА гостува на Славия в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 20:15 часа и ще може да я гледате на живо по DIEMA SPORT.

„Червените“ ще преследват трите точки на стадион „Александър Шаламанов“, с които ще възстановят аванса си от четири точки пред Лудогорец, който вчера разби с 8:1 Ботев Враца в Разград.

Тимът на Саша Илич ще търси реванш пред своите фенове и заради загубата с 1:2 от Черно море за Sesame Купа на България. „Белите“ също напуснаха турнира през седмицата, след като отстъпиха с 1:2 на Локомотив София в „Надежда“.

Домакините се намират в сериозна криза, след като записаха пет загуби в последните с шест мача във всички турнири. Те ще бъдат и без своя треньор Златомир Загорчич, който е наказан.

Славия няма да може да разчита на халфа Иван Минчев за мача. Той има ново разтежение на бедрото. Всички останали основни играчи са на линия за двубоя. ЦСКА ще бъде без Иван Турицов и Лазар Туфегджич. Джонатан Линдсет и Станислав Шопов трябва да бъдат много внимателни, тъй като имат по 4 жълти картона и при официално предупрежение днес ще бъдат наказани за дербито с Левски.

Очаква се треньорът Саша Илич да върне в титулярния състав вратаря Густаво Бусато и голмайстора Дюкенс Назон. Двамата бяха резерви срещу Черно море.

Главен рефер на мача е Станислав Тодоров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ