Разсекретиха списъка с „престъпления“ на лицето Станислав Тодоров спрямо ЦСКА, доста е дълъг

7 Dni Sport08.04.2023
станислав тодоров

Реферът Станислав Тодоров беше назначен за главен съдия на софийското дерби между Славия и ЦСКА, което ще се играе утре(09.04) на стадион „Александър Шаламанов“.

Това назначение събуди притеснение сред привържениците на ЦСКА. Някои от тях дори определят съдията като „легенда“ на Лудогорец, заради спорни отсъждания в полза на отбора от Разград и такива срещу ЦСКА.

В следващите редове ще видим имат ли основания за притеснения привържениците на „червените“.

Статистиката е красноречива. В последните 12 мача под ръководството на Станислав Тодоров ЦСКА има едва 2 победи – срещу Монтана и Дунав. Лудогорец пък има само 4 загуби от 36 мача при него.

В тези 36 двубоя шуменският арбитър не е показал НИТО един червен картон за разградчани, докато на ЦСКА е свирил 34 мача и е показал цели 7 червени картона на „армейците“.

Пастата, както е известен съдията, не беше свирил мач на ЦСКА през целия минал сезон, както и през този до момента.

Фенският YouTube канал „CSKA Sofia Life“ публикува любопитен видеоклип с някои от спорните отсъждания на Станислав Тодоров срещу ЦСКА и в полза на Лудогорец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ