„Абрамович, шейховете на ПСЖ и Перес заедно пристигат в ЦСКА, получат калъвка подразбиране“

7 Dni Sport08.04.2023
ЦСКА - Ботев Пловдив, Отбор

Из коментар-анализ на Драголюб Симонович – бивш играч на ЦСКА:

„Няколко думи за стадиона на ЦСКА и всички коментари, че Ганчев няма намерение ЦСКА да има нов стадион. Наистина не разбирам как Ганчев не иска да прави нов стадион!? В него ли е проблемът или в разрешителните и в държавната бюрокрация? С всичките си пропуски и грешки, Ганчев направи всичко, което зависеше само от него.

Клубът няма дългове, а всички задължения на предишни собственици и „оперативни директори“ са изплатени… Даже собственикът на ДП от Разград беше с краткотраен период в Надзорния съвет на ЦСКА. И дълговете от този период, и този „надзор“ накрая трябваше да плаща Ганчев. Панчарево отново заприлича на футболна тренировъчна база.

Може би не всичко беше направено бързо и според желанията на много фенове, но като цяло ЦСКА отново е здрав и нормален клуб. Единствените две неща, които той все още не е успял, са неща, които не зависят само от него – шампионската титла и нов стадион. Шампионската титла в такова корумпирано и криминално организирано първенство трудно биха я спечелили Абрамович, шейховете и Флорентино Перес. И то всички заедно!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ