Радостин Стойчев: Някои наши играчи плакаха след загубата от Лубе

радостин стойчев

Българският треньор на Верона Радостин Стойчев ще изведе отбора си в пети мач срещу Лубе Чивитанова утре в плейофите на волейболната италианска Суперлига.

Вече го знаехме, но в тези мачове си дадохме пак сметка за силата на Чивитанова. Те намериха решение при посрещането, което работи. Като анализирахме добре мачовете обаче, и ние въведохме някои новости„, каза българският специалист пред вестник „Ил Ресто дел Карлино“.

Лубе има наистина много силни изпълнители на сервис, които могат да направят разликата. Геймовете, които загубихме, се дължаха на това. Трябва да работим върху посрещането, но сме концентрирани и върху други аспекти, като действието в някои трудни ситуации. Това е нещо, което още ни липсва„, смята той.

Един от най-добрите изпълнители на сервис в тима на Лубе Чивитанова е Александър Николов, който в последния мач между двата отбора реализира 8 директни точки от начален удар и остана само на един ас от абсолютния рекорд в историята на тима.

Имаше наши играчи, които плакаха след загубата и уважавам това, защото показва колко е важно за тях. Не мога да обвинявам никого„, каза още Стойчев. В тима от Верона играе друг български национал – Алекс Грозданов.

Залата на Чивитанова е странна, защото използват мегафони и слагат агитката си зад нашия отбор. Това обаче е техен избор и го уважаваме. Играчите ни трябва да са добри и да не обръщан внимание на това“, завърши българският специалист.

Автор: БТА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ