Стилиян Петров разкри за сериозни нередности в детско-юношеския футбол във Видин

7 Dni Sport07.04.2023
Петър Величков, Стилиян Петров, Борислав Станков

Бившият български национал и член на щаба на Димитър Бербатов – Стилиян Петров, сподели много притеснително писло, което му е било изпратено от майката на дете, която твърди, че в детски мач във Видин са били нарушени изискванията за възрастта на футболистите на единия тим.

Става въпрос за двубой, игран на 1 април 2023 г. между ДФК ПРЕЦИЗ и ДФК ВИДИН.

Ето какво отговори бившия български национал на писмото от майката на въпросното дете:

„Здравейте, г-жо Иванова,

не знам откъде да започна и как да обясня кратко какво представляват тримата господа, с които сте имали “удоволствието” да се сблъскате. Споменатият човек от Видин е делегат в Първа лига и сигурно не знае правилниците в първенствата при подрастващите. Другите двама са там единствено за работа преди честните и така известни Конгреси на БФС. Явно представената от нас промяна в електронното картотекиране е доста сложна за изпълнение от тези калпазани. Забравили да кажат, горките. Очаквам, че БФС с изтекъл мандат, ще отстрани тези явно некомпетентни областни ръководители от системата моментално“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ