Юлия Иванова не е доволна от момичетата си: Отборът ни изглеждаше уплашен. Не показахме това, което можем

Цска Перун волейбол жени 7

Старши треньорът на женския волейболен ЦСКА Юлия Иванова остана разочарована след загубата на „червените“ с 0:3 гейма от Марица (Пловдив) в първия финален плейоф в Националната волейболна лига. Тя призна превъзходството на „жълто-сините“ и изтъкна слабото посрещане като основния проблем в играта на нейния отбор.

Не съм доволна. Днес на полето имаше само един отбор и той не беше нашият. Надявам се във втория двубой в нашата зала да играем по-добре на посрещане и да бием по-силен сервис. Днес имахме много слабо посрещане, което водеше и до много слаба атака„, заяви Иванова.

Играем финал е нормално да има психологическа тежест. Видяхте, че нашият отбор изглеждаше много уплашен и по никакъв начин не успя да покаже играта, която показваше през годината до момента. Финалът не е в един мач. Днешният двубой категорично беше за Марица, но се надявам да спечелим у дома и да стигнем до решаваща трета среща„, каза още Юлия Иванова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ