Старши треньорът на ВК Марица(Пловдив) е категоричен: Отиваме в София, да решим серията

335682900_783824459841132_6214656922523172393_n

Старши треньорът на женския волейболен шампион Марица (Пловдив) Борислав Крачанов не скри задоволството си след успеха на своя тим в първия финален плейоф срещу ЦСКА в Националната волейболна лига. „Жълто-сините“ надиграха „червените“ с 3:0 гейма като домакин и така са на победа от спечелването на рекордна девета поредна титла на страната.

Днес изиграхме доста събран мач, бяхме много концентрирани и поздравленията са изцяло за момичетата, защото успяха да изпълнят нещата, които тренирахме, и съответно резултатът се видя„, започна Крачанов.

Отиваме на реванша с нагласата да решим серията още в София и да затворим двубоя с две победи. Мисля, че след като ЦСКА прекъсна серията ни от поредни победи в първенството, товарът падна от плещите ни. Момичетата станаха по-спокойни и нямаха такова притеснение във всеки един двубой да гонят рекорд. Това ни дава дори по-голяма увереност, защото вече те сами пишат историята на клуба„, допълни старши треньорът на Марица.

Сега е моментът да благодаря на всички фенове, които дойдоха да ни подкрепят. Пълната зала повлия доста положително и се надявам с играта ни и с начина, по който победихме, да сме успели да се отблагодарим на привържениците. Не ми се иска обаче да има трети мач тук, а да си решим серията още в София и да вземем титлата„, завърши Борислав Крачанов.

Вторият сблъсък от финалната серия е в неделя (9 април) от 16:00 часа в зала „Васил Симов“ в София.

Снимка: Официална фейсбук страница на ВК Марица(Пловдив)

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ