Отратителната истина за тъста милиардер на Григор Димитров – Елдар Османов, гнусна история

7 Dni Sport06.04.2023
Screenshot 2023-04-06 at 18.41.07

Григор Димитров и Лолита Османова все още са заедно или поне официална информация, която да отрича това няма.

На старта на своята връзка двамата пътуваха много и споделяха на всички кадри от своите приключения. На едно от тези пътувания Лолита е запознала Гришо със своя баща милиардера Елдар Османов.

Срещата между двамата се е състояла в Маями. Най-добрият ни тенисист и приятелката му прекараха около 20 дни във Флорида след миналогодишното издание на „Аустрелиън Оупън“. Оказа се, че семейството на Лолита живее там през по-голямата част от годината. Баща й Елдар е сред собствениците на луксозния комплекс, в който бяха отседнали Лолита и Григор. Именно затова Османова се беше отбелязала „вкъщи“ по време на престоя в Маями.

Двамата с Гришо са прекарали доста време с близките на красивата рускиня. Именно това е била и първата официална среща на Димитров с бащата на половинката му – един от най-богатите руснаци Елдар Османов. Родителят на Лолита е собственик на голямата енергийна компания MRSEN и на още куп други фирми. Състоянието на Елдар се измерва в милиарди, въпреки че преди време руснакът почти фалира. Именно покрай скандалите около компанията му Османов напуска Русия и се установява във Флорида.

Именно по време на тази среща Григор Димитров е научил от първо лице за една отвратителна история от личния им живот, а именно проваления брак на Лолита Османова. Затова е виновен баща ѝ Елдар. Бизнесменът следи изкъсо личния живот на дъщеря си. Както споменахме той е винен за проваления й брак с друг богат наследник – Гаспар Авдолян.

Дори нещо повече – набеден е, че е омъжил Лолита по сметка. Конфлит между него и бащата на съпруга на Османова за огромна сума пари става причина за края брака на децата им.

Запознати коментират, че това е отвратителна история, за която не искат да си спомнят камо ли да коментират.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ