Димитър Илиев отказал изгодна оферта от чужбина

Левски - Локомотив Пловдив, Димитър Илиев

Капитанът на Локо Пд  Димитър Илиев е отказал оферта от чуж­бина, въпреки че тя е била доста изгодна във финансово отношение срещу договор за една година. Той се е разбрал с шефовете, че няма да му правят спънки, ако реши да излезе за по­следно зад граница, но в крайна сметка е от­клонил примамливото предложение. Причи­ната е, че Митко бил вдъхновен от амбици­озния проект за Локо­мотив, със сигурност искал да продължи да бъде част от него.

Наставникът на смърфовете Александър Томаш е амбициран за победа срещу Септември утре Той е наредил на свои­те да си избият всякак­во подценяване от гла­вите и им припомни как столичани са победили Берое в Стара Загора.

Томаш иска от „чер­но-белите“ да дейст­ват тактически правил­но и да бъдат с хладни умове и горещи сърца, за да вземат максиму­ма в първия от шестте мача до края на редов­ния сезон.

Огромното желание на треньора било Локомотив да задава темпо­то и да е доминира през цялото време на терена, и в нито един момент да не допусне да си направи срещата трудна.

Автор: Мач Телеграф


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ