Стойчо Младенов: Сигурен съм, че Локомотив София ще търси реванш

7 Dni Sport06.04.2023
ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, Стойчо Младенов

Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 – Стойчо Младенов, коментира изтегления жребий за полуфиналите на Sesame Купа на България. Столичани ще се изправят срещу Локомотив (София), като в първия мач са гости.

„Надявам се да се справим и да играем финал. Вярвам, че ще постигнем нашата цел. Не се отнасям с неуважение, а напротив с уважение. Локо е един клуб, който си възвърна много бързо авторитета в българския футбол, след като беше изхвърлен, така че мач с интрига.

Имаме закачка с Иво Котев, затова се зарадвах, като се паднахме с Локомотив. Сигурен съм, че Локо ще търси реванш. Мач с мач не си прилича. Купата е нещо различно. В шампионата като загубиш точки, можеш да ги компенсираш. В два мача ще покажем, че сме по-добрият отбор. Вярвам, че ще успеем да елиминираме Локомотив и ще играем финал.

Ние сме отбор с характер и играем всеки мач за победа. Не е толкова от значение, че вторият мач ще е в Бистрица.

Купата е турнирна битка. Нормално е, че има напрежение. Взима се мача. Затова сме днес тук на жребия. Много други отпаднаха и ги няма“, каза Младенов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ