Новият директор на ЦСКА зарадва феновете с добра вест за стадиона

7 Dni Sport05.04.2023
ЦСКА, Пресконференция, Стоян Орманджиев

Изпълнителният директор на ЦСКА – Стоян Орманджиев определи колко време ще отнеме построяването на новия стадион на „червените“. Той заяви, че иска клубът, а и цяла България, да се гордее с този стадион.

„Oткакто съм директор, няма ден, в който да не се говори за стадиона. Новото е, че му се вижда краят. Говорим си за технически проект и да бъде официално представен. На никого не му се иска да става прекалено бавно, но тук е вложен огромен ресурс от хора и всеки от тях се занимава със спецификите на стадиона. Като стигнем до всеки един детайл, като самото място на стадиона и всичко, което ще бъде като инфраструктура, всичко това е страшно много работа“, сподели Орманджиев в предаването „Домът на футбола“.

„Ние трябва да направим нещо, което ще остане за годините напред и да бъде богатство. Ние искаме да се гордеем с този стадион и това да бъде стадион на ЦСКА, на България. Искаме след години това да е стадион и забележителност. Аз бягам от спекулациите. Информацията, която е официална, излиза директно от нас. Министър Весела Лечева го каза най-добре, държавата не пречи, а нашият ангажимент е да си свършим работата добре, всичко да е ясно и чисто“, допълни той.

„Не знам точно за какви срокове е ставало въпрос. Вижда му се краят. Може би не съм точно аз човекът да каже кога, но всички работят това да стане възможно най-скоро. Една такава дейност е разтегливо понятие. Но за от година и половина до две е реална възможност за построяване на стадиона“, завърши изпълнителният директор на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ