Легенда на Черно море: Дано имаме късмет и се поздравим отново с успех, както го направихме през 2015г., когато спечелихме Купата

333055138_190895420318696_8061265875496340304_n

Тодор Марев наскоро получи почетен плакет за заслуги към тима на Черно море. След 16 срещи за националния тим, 524 мача и четири гола някогашният страховит централен бранител е рекордьор с най-много участия за варненските „моряци“. Това се случи по време на честването на 110-годишнината на клуба. Днес той продължава да работи за ДЮШ към клуба, която дава сериозни резултати и не скри и огромната си радост от победата на любимия му тим над ЦСКА – София за Купата.

Когато спечелиш срещу гранд като ЦСКА, и то в София на елиминация, няма как да не си удовлетворен. Ние заедно от дълги години сме в един отбор и заедно с всички мои колеги даваме каквото можем и помагаме с израстването на нашите деца да се осигури приемственост в поколенията. Изключителен мач от тактическо естество на нашия отбор. Мисля, че се доближаваме със стил на игра до европейски образци, към каквито трябва да се стремим. Разбира се, така се стекоха нещата, че головете бяха реализирани по странен начин, но и това е част от футбола. И късметът ни покри малко след двете греди на ЦСКА, но пък той ни липсваше в някои срещи за първенството. Важното е, че напипахме правилния ритъм от самото начало, който малко се наруши след направените смени, но в крайна сметка всичко свърши добре за нас. 

Знаете колко трудно се играе срещу ЦСКА, и то в София. Последният път, когато спечелихме, мисля, че беше преди четири сезона с 3:1 на „Армията“ с два гола на Родриго Енрике. Сега е важно да не бързаме, както каза и нашият старши треньор. Трябва да намерим баланс и да се представим добре с добри резултати до края за радост на нашата черноморска общност, защото имаме и мачове много важни за първенство. Сега вече на полуфинал за Купата ще бъде още по-тежко, по-оспорвано , защото в две срещи при разменено гостуване всеки тим може да поправи грешката си. А и отборите, които останаха, са много добре подготвени и физически. Дано имаме и късмет и се поздравим отново с успех, както го направихме през 2015 година, спечелвайки Купата. Но да не прибързвам, на този етап само мога да отправя адмирации към момчетата и треньорския щаб„, каза Тодор Марев.

Снимка: Официална фейсбук страница на Черно море


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ