Бивш баскетболен национал: Ще се радвам Левски да победи, обаче ще им бъде много, много трудно

278958603_5103509606374154_1414944709404471895_n

ЦСКА приема Левски в супердербито от 28-мия кръг на Националната баскетболна лига. Срещата е днес от 19:00 часа, а преди това бившият национал Бойко Младенов даде своята прогноза за предстоящия сблъсък.

ЦСКА ще направи всичко възможно да си върне за загубата от Левски на финала за купата. Но това е моментът, в който могат да се подхлъзнат. Прекаленото желание да победят, може да направи така, че да разиграе тези млади момчета от Левски и да си направят мача много труден. Но, според мен няма да бъде чак толкова труден. Левски все пак постигна нещо невероятно на купата и в този мач ще искат да победят, но ще им бъде доста по-трудно. ЦСКА наистина ще иска победата повече от тях. В това съм 100% сигурен. Това, че са домакини, това че загубиха финал ще ги накара да бъдат много по-мотивирани от играчите на Левски. Ако обаче се случи обратното и Левски победи, това наистина ще покаже какви качества има този отбор на Левски в момента и какви играчи играят в него, какви момчета с големи сърца.

Росен Барчовски трябва да намери противодействие срещу защитата на Левски. Сигурен съм, че треньорският щаб мисли цяла седмица върху това – да се опита да си разиграе най-добрите играчи и според мен ще успеят по някакъв начин. Ще видим в мача, може Левски да променят също нещо. Колкото и да им е къса пейката на Левски, пак има хора, които да влизат в ротация, които да помагат. Показаха го на турнира за купата, показват го и в следващите мачове, така че може да видим и нещо много интересно от Левски.

Ще се радвам, ако Левски победи, но според мен ще им бъде много, много трудно. Но постигнат ли го, победата ще бъде по-ценна от тази за купата, защото ще покажат, че категорично са по-добрият от двата отбора. Давам, безпристрастно лека преднина за ЦСКА като прогноза за мача.“, заяви Бойко Младенов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ