Херо: Играхме близо до максималните си възможности, стана уникален гол и загубихме. Трябва да бием Берое на всяка цена

Спартак Варна - Локомотив София, Димитър Димитров - Херо

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров сподели мнението си след загубата с 1:2 от Лудогорец за Sesame Купа на България. „Соколите“ допуснаха пълен обрат и приключиха участието си в надпреварата на четвъртфинална фаза.

Херо заяви, че футболистите му са играли близо до максималните си възможности и коментира предстоящия мач срещу Берое, който, според опитния специалист, трябва да бъде спечелен на 100%.

При нас така се получава, че все малко не ни достига. Като игра и конструктивен футбол, съм по-доволен от първото полувреме. Имахме ситуации, които дори не успяхме да доизградим. През втората част стояхме по-сигурно в защита. Мачът отиваше към равенство, ако не беше този уникален гол на Шоу, който вкара. Заслужен успех на Лудогорец.

Играхме близо до максималните си възможности. Имахме доста проблеми. Надявам се за мача срещу Берое всички да са готови, защото трябва да го вземем на 100%.

Смених формацията в процеса на мача, защото се получаваха празни пространства. След това стояхме много по-сигурно, но стана уникален гол и загубихме.

Няма алтернатива, трябва да търсим победата срещу Берое на всяка цена. Доста изоставаме, така че трябва да търсим максимум във всяка една среща“, заяви Херо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ