Дейвид Хъдълстоун: Целта ми е да се върна за Световната купа във Варна и да покажа това, което съм научил в САЩ

Дейвид Хъдълстоун,

Националът по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун все още се възстановява от контузия на глезена и ще пропусне Европейското първенство за мъже и жени следващата седмица в Анталия (Турция).

Хъдълстоун беше в залата и подкрепяше своите съотборници по време на официалното контролно преди континенталния шампионат.

Направиха ми прегледи, имам разпукване на капсулата на глезена и леко разкъсана връзка, не е нужна операция, не е толкова травматично, колкото си мислехме в началото, тъй като беше много надут. Решението е физиотерапия и много лед и се надявам скоро време да се върна в процеса, който бях започнал„, каза той.

Много се радвам, че мога да видя съотборниците си в такава топ форма, състезателна форма и много се радвам да видя Кевин и Еди Пенев да се върнат и да играят за държавата България„, добави Хъдълстоун.

В края на миналата година той беше за няколко месеца на подготовка в САЩ.

Преди контузията ми нещата вървяха доста добре, бях в доста добра форма и дори участвах на едно състезание в САЩ и си изиграх доста стабилно халките, като за първи старт след Световно. Но нещата се случват с причина и всяко зло за добро са казали хората и се надявам това зло, което се получи при мен да разцъфне като нещо хубаво„, заяви гимнастикът.

Хъдълстоун се надява да участва на Световната купа във Варна, която ще се проведе от 25 до 28 май.

Целта ми е да се върна за Световната купа във Варна. Тъй като няма да мога да отида на Европейското първенство се надявам да мога да играя на Световната купа и да покажа това, което съм научил в САЩ, да покажа увереност в себе си и игра„, добави той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ