ЦСКА се връща към добрата стара схема, купува всичко най-добро в България, има огромен бюджет

7 Dni Sport04.04.2023
Септември София - ЦСКА, Тобиас Хайнц

ЦСКА в ролята си на гранд в българския футбол винаги е един от първите избори, когато играч от Първа лига е пожелан. Примери име не един или два. Даден играч прави силна пролет, есен или цялостен сезон и след това се озовава веднага на стадион „Българска армия“. Именно към подобен ход на събитията са се насочили и сега „армейците“.

Списъкът на ЦСКА с добри играчи от Първа лига започва с Чебраилс Макрецкис от Пирин Благоевград, продължава с един от най-добрите в Ботев Пловдив – Па Конате и се разлива и в други отбори в елита. Има интерес и към Светослав Ковачев от Арда Кърджали. „Червените“ ще се опитат да направят трансфер на поне няколко от тези играчи. Разбира се скаутското звено на клуба е набелязало и играчи от чужбина.

Ясно е, че „армейците“ ще продължат с тактиката да се привличат само качествени играчи, а не такива на килограм, от които да се очаква няколко да се изявят, а с другите по течението. За летните трансфери на ЦСКА ще се осигури и добър бюджет, така беше и през последните няколко случая. Припомянме привличането на Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц.

„Червените“ се надяват да спечелят златен дубъл и да изпълнят напълно целите си за сезона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ