Мъри впечатлен от двама играчи на Левски, каза техните имена

7 Dni Sport03.04.2023
Левски - Марица, Станимир Стоилов

Днес Левски загуби с 1:2 в контрола срещу Марица, но наставникът на “сините” Станимир Стоилов остана доволен от видяното. След срещата Мъри отличи двама футболисти, които имат сериозно израстване и не е изключено да се включат в някоя среща от efbet Лига. Става въпрос за талантите Дейвид Михалев и Антоан Стоянов.

“Днес съм доста по-доволен от желанието на футболистите. Беше важно, особено националите, малко да поиграят. Като желание и амбиция съм доволен. Естествено повечето бяха млади футболисти, които трябва да се каляват в такива мачове. За съжаление имаме някои проблеми с контузени играчи. Важно е да се подготвим след огромната пауза, която имахме, за да държим някакъв игрови ритъм.

По-важно е да се подготвим след огромната пауза. Доволен съм от всички, особено националните състезатели се стараха. Резултатът не е както трябва, но се стараха.

Завършихме първенството на добра динамика. След 21 дни пауза е трудно да гадаем, но се надявам футболистите да са в добър ритъм. Националите са в добро състояние. Хосе трябваше да играе, но с оглед контузията на Кристиян Димитров, го оставихме за утре.

Чандъров е наказан и затова утре пак ще играе. Хосе имаше дълго пътуване, не игра много в националния на Панама. При него и тренировките ще са важни.

Има един-двама, които показаха значително израстване. Дейвид младия (б.а. Дейвид Михалев) и Ачо Стоянов. Това са играчите, които ми правят впечатление. Започват да показват добри игри като динамика и желание. Единият е 18-годишен, а другият – не знам дали има и 17. Ще попадат в групата, а с оглед на контузиите може и да играят.

Предния мач имаше прекалено лежерно отношение. Днес съм доволен от динамиката. Контролите са най-важните тренировки за футболистите”, обобщи Стоилов представянето на Левски в последните две контроли.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ